全国100所名校高三AB测试示范卷语文 第二十四套答案
全国100所名校高三AB测试示范卷语文 第二十四套答案,全国100所名校答案网已经编辑汇总了全国100所名校高三AB测试示范卷语文 第二十四套答案的各科答案和试卷,更多全国100所名校答案请关注本网站。
全国100所名校英语模拟示范卷五
第二节One possible version:She decided to hatch her own plan.She pretended togo back to water the garden.We refilled our guns anddecided to keep the trick going.We would take turnsslightly opening the door,spraying her,and then quicklyshutting and re-locking it.Every time,she would play theangry mother role,but inside she was calmly waiting for anopening.Our confidence grew as we successfully sprayedher.We would leave the door open for longer periods eachtime,laughing at her.When we left the door open for too long,she tookaction.With the water pipe in hand,she swiftly flewthrough the door and sprayed us and the entire living room.Under the strong water,my brothers and I were too shockedto move and had to give in.My mother said calmly,"When you attack others,you should be prepared towithstand stronger attack.Now,the game is over.It'stime for you to clean up the battlefield.
高一全国100所名校物理
【语篇导读】本文是一篇说明文。科学家们发现了一种新疗法,给盲人带来了福音。32.A”【解析】推理判断题。根据第二段可知,光遗传学疗法的治疗效果是有限的,但它是首次被报道用来治疗人类的疾病,因此这个研究的结果有不足但也很重要。故选A。33.B【解析】推理判断题。根据第三段和最后一段判断出,视蛋白是控制神经元和传输电子信号的关键。故选B。34.A【解析】推理判断题。根据第三段可知,光遗传学已经被用来治疗动物的脑部疾病。现在它又可以用来恢复盲人一定的视力。因此光遗传学能造福人类和动物。故选A。35.D【解析】主旨大意题。根据第一段可知,文章讲述了一个接受了光感蛋白基因的盲人现在可以在特殊护目镜的帮助下恢复一定的视力。所以文章的最佳标题为“一种帮助盲人恢复一些视力的治疗方法”。故选D。