2022-2023全国100所名校文科综合二 答案
2022-2023全国100所名校文科综合二 答案,全国100所名校答案网已经编辑汇总了2022-2023全国100所名校文科综合二 答案的各科答案和试卷,更多全国100所名校答案请关注本网站。
参考范文:Dear Lucy,I'm delighted to receive your letter.Now,let me tell you some information about our school music club.Founded in 2020,this music club has 50 members.Also,10 people have signed up for it this year.In orderto enrich the students'life after school,the music club often organizes events such as singing competitions andmusical instrument learning.However,it often comes across some difficulties.One of them is that our schooldoesn't have a suitable place for the members to go for activities.I hope its future will be better and better.Best wishes!Yours,Li Hua亚百间
36~40 BFCAE七选五:本文是说明文。文章介绍了三种不同的睡觉姿势对身体健康的影响。36.B【解析】B项“但并不是每种睡姿对你都有好处”承接上一句“有人喜欢侧睡,有人喜欢仰睡,有人喜欢卧睡”,引出下一句“你需要知道睡姿是如何影响健康的”。37.F【解析】F项“那么你是幸运的,因为这是最健康的睡觉姿势”与下文展开阐述这种睡觉姿势的种种好处的内容语义衔接。38.C【解析】C项“另外,这也是对你皮肤有好处的最佳睡姿”承接上文,下一句“脸不会像侧睡和卧睡那样容易长皱纹、长斑”继续对仰睡的益处展开解释说明。39.A【解析】A项“这是最普遍的睡觉姿势”是对上文“你当然不是唯一一个(习惯侧睡的人)”的解释。40.E【解析】E项“你会有颈部问题,因为你的头是完全转过去的”解释上文“这是最不健康的睡姿”,与下文“这也可能造成背部问题,因为你的脊柱不得不承受不舒服的睡姿”形成并列关系。